Planningsmodule

Heeft u terugkerende werkzaamheden? Plan ze dan al voor geruime periode in en stuur de planning naar de tablet van de medewerkers. Ad hoc werkzaamheden? Met de planningsmodule van Cordiplan kunt u zien welke medewerker het dichtst in de buurt van de ad hoc activiteit is. U laat de medewerker zijn of haar nieuwe planning weten door direct de planning op de tablet van de medewerker te actualiseren.

Uw medewerkers kunnen in hun planning precies zien op welke locatie ze welke werkzaamheden moeten uitvoeren en ze melden die gereed als de activiteit uitgevoerd is. Eventueel kunnen ze hier een foto aan toevoegen als bewijsmateriaal.

De gereedmeldingen kunnen als bewijsmateriaal dienen naar uw opdrachtgever. En die hoeft dan niet meer ter plekke te controleren, want de bijgevoegde foto geeft al de benodigde informatie.

Door de logging van start en gereedmelding van de werkzaamheden kan een terugkerende werkzaamheid steeds accurater ingepland worden qua benodigde tijd.

Het is ook mogelijk om te werken met QR-codes voor aan- en afmelden. Met die werkwijze scant de medewerker met zijn tablet de QR-code en ziet dan wat de ingeplande activiteiten zijn. Als die afgerond zijn, geeft de medewerker dit per activiteit aan en als afsluiting wordt nogmaals de QR-code gescand. Zo heeft u een perfect overzicht van de benodigde tijd en werkzaamheden per locatie.

Uiteraard is dit ook perfect mogelijk als u met onderaannemers werkt.

Door slimme koppelingen met bijvoorbeeld facturatiesystemen of urenregistratiesystemen werkt u steeds efficiƫnter.

Uw medewerkers maken een foto als bewijs dat de activiteit uitgevoerd is. Na goedkeuring door uw organisatie, kan dit bewijs doorgestuurd worden naar de klantenportal van uw opdrachtgever.

Uw medewerkers maken een foto als bewijs dat de activiteit uitgevoerd is. Na goedkeuring door uw organisatie, kan dit bewijs doorgestuurd worden naar de klantenportal van uw opdrachtgever.

Contact   Contact  

Met Cordiplan kunt u strategisch voordeel behalen door:

  •   inzicht in benodigde materialen per periode, zodat u eventueel kunt bij huren of kopen of zelfs kunt verkopen bij overcapaciteit
  •   voorkomen van dubbele ritten omdat medewerkers niet de benodigde materialen bij zich hebben
  •   inplannen van verplichte certificering van materialen
  •   zicht op aanwezige en uitgeleende materialen
  •   voorkomen dat medewerkers hun planning niet kunnen uitvoeren omdat ze misgegrepen hebben bij benodigde materialen
  •   zicht op onderhoud van materialen